Ketvirta vieta Europos čempionate ir bilietas į olimpinės atrankos turnyrą – aukščiausias Makedonijos krepšininkų pasiekimas, šioje šalyje sukėlęs didelę euforijos bangą.

Krepšininkai ir treneriai į Skopjės centrą iš oro uosto buvo atvežti atviru dviaukščiu autobusu. Pravažiavus rekonstruojamą Triumfo arką ant komandos pasipylė spalvingi konfeti popierėliai.

Rinktinės vyriausias treneris Marinas Dokužovskis dėkojo aistruoliams rankose laikydamas šalies vėliavą, o krepšininkai noriai pozavo fotografijoms su gerbėjais.

Į Europos čempionato pusfinalį Makedonijos rinktinė pateko ketvirfinalyje sensacingai 67:65 palaužusi Lietuvos nacionalinę komandą. Vėliau makedonai pralaimėjo tiek pusfinalio, tiek bronzos medalių mačus, tačiau jų aistruolių džiaugsmo tai neaptemdė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją