„Paulis išeina į pensiją, dabar jis savo dėmesį sutelks mėgstamiausiems dalykams: žaidimui su čiuptuvais ir bendravimui su vaikais, kurie atvyksta jo pasižiūrėti“, – teigė akvariumo atstovė Tania Munzing.

Oberhauzeno akvariumo darbuotojai gali didžiuotis savo augintiniu – tikslios jo prognozės padarė milžinišką reklamą įstaigai. Vokietijos rinktinės rezultatus prognozavęs aštuonkojis nė karto nesuklydo septyniuose spėjimuose. Jis taip pat tiksliai nurodė, kad Ispanijos rinktinė laimės finalo rungtynes su Olandija.

Akvariumo darbuotojai, atėjus maitinimo valandai, Pauliui pasiūlydavo dvi stiklines urnas, ant kurių būdavo užklijuotos komandų vėliavos, su maistu. Kurią dėžę aštuonkojis pasirinkdavo, tos šalies komanda ir laimėdavo.

Daug aistruolių tikėjosi, kad Paulis rezultatus spėlios ir per Europos čempionatą 2012-aisiais, tačiau gyvūnų specialistai juos nuliūdino – aštuonkojis iki Senojo žemyno pirmenybių neišgyvens.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją