Kyle‘as Davidsonas buvo vienas svarbiausių veikėjų naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Lietuvos laiku Našvilyje vykusioje biržoje – jo vadovaujamas klubas pasirinko 17-metį Kanados talentą Connorą Bedardą.

Pastarasis kelia ypač didelį ažiotažą anapus Atlanto, kadangi jau dabar yra laikomas būsima ledo ritulio superžvaigžde.

Tačiau per vieną įsimintiniausių prasidedančios karjeros vakarų dalį dėmesio iš žaidėjo nudžiovė klubo vadovas – K. Davidsono tos pačios dienos rytą duotas kelių minučių trukmės interviu vien „Twitter“ tinkle jau sulaukė daugiau nei 5 mln. peržiūrų.

Žurnalistai iš „Penalty Box Radio“ tinklalaidės Našvilio gatvėse praeivių teiravosi bendro pobūdžio klausimų apie ledo ritulį.

Jie atsitiktinai sustabdė ir po kelių intensyvaus darbo parų iš viešbučio pasivaikščioti ir pravėdinti galvą išėjusį K. Davidsoną.

Neatpažintas „Blackhawks“ vadovas priėmė savo vaidmenį ir jį – daugelio manymu – atliko meistriškai.

„Kyle‘u iš Čikagos“ prisistatęs vyras iš pradžių buvo paprašytas pats įvertinti savo ledo ritulio žinias skalėje nuo 1 iki 10.

„Niekada jo nežaidžiau profesionaliai, todėl rašyčiau ketvertą. Esu ledo ritulio mėgėjas, bet kiti sako, kad ne kažin ką teišmanau“, – pečiais traukė pašnekovas.


Jis prisipažino „retkarčiais“ apsilankantis NHL rungtynėse Čikagoje, bet kitas klausimas privertė įsitempti – K. Davidsonas buvo paprašytas per 20 sek. išvardinti kuo daugiau ledo ritulininkų. 18 pavardžių NHL klubo „galvai“ pavyko sukrapštyti.

Žurnalistui pastebėjus, kad dauguma išvardintų žaidėjų maždaug prieš dešimtmetį atstovavo „Blackhawks“, „Kyle‘as iš Čikagos“ patvirtino tuo metu ypač mėgdavęs žiūrėti ledo ritulį (iš tikrųjų jis jau dirbo klube ir pats turėjo tris progas pakilnoti Stanley taurę – 2010, 2013 ir 2015 metais).

Galiausiai, K. Davidsonui teko atsakyti į klausimą, ar jis tiki sąmokslo teorija, jog NHL suklastojo biržos šaukimų loteriją pirmąjį šaukimą gavusių „Blackhawks“ naudai.

„Ne, esu tuo visiškai įsitikinęs“, – užtikrintai galvą papurtė vyras.

NHL naujokų biržoje antruoju Anahaimo „Ducks“ pasirinko švedą Leo Carlssoną, Kolambuso „Blue Jackets“ trečiuoju pakvietė kanadietį Adamą Fantili.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją