Pirmose jo rungtynėse gausiai sirgalių palaikomi lietuviai 2:5 (1:3) nusileido Ukrainos futbolininkams. Šįvakar taip pat vyks ir kitos turnyro rungtynės, kuriose Brazilija kausis su Prancūzija. Rungtynės prasidės 18 val. 30 min., į jas galios pirmųjų dienos rungtynių bilietas, o transliacija bus pasiekiama paspaudus čia.

Susitikimą aktyviau pradėjo Ukrainos komanda – vienas jos smūgis atsimušė į virpstą, kartą ekipą gelbėti turėjo ir vartininkas Ernestas Macenis.

O po kurio laiko lietuviams pavyko ir išsiveržti į priekį – po Pauliaus Osausko smūgio kamuolys nuo ukrainiečių gynėjo įskriejo į svečių vartus ir lietuviai išsiveržė į priekį.

Visgi persvara Dentinho auklėtiniai ilgai nesidžiaugė, mat jau po kelių minučių rezultatas tapo lygus. Dar po kelių minučių lietuviai grubiai suklydo prie savų vartų, o ukrainiečiai šansą išnaudojo ir išsiveržė į priekį, o netrukus į šeimininkų vartus krito ir trečiasis įvartis.

Antro kėlinio pradžioje ukrainiečiai įmušė ketvirtą įvartį, savo pranašumą padidino iki trijų ir taip iš esmės atsakė į paskutinius klausimus.

Visgi po keleto minučių lietuviams dar šiek tiek vilties įpūtė Justinas Zagurskas, kuris po įžaistos standartinės situacijos pelnė antrą mūsiškių įvartį bei sumažino atsilikimą iki dviejų tikslių smūgių.

Ukrainiečiai paskutinėmis sekundėmis ukrainiečiai įmušė penktą įvartį ir taip įtvirtino savo pergalę.

Draugiškas keturių komandų futsal turnyras:

Lietuva – Ukraina 2:5 (1:3).

Jonavos arena; pirmasis teisėjas – Victoras Chaixas (Prancūzija).

Lietuvos rinktinės sudėtis: Ernestas Macenis, Egidijus Žagaras, Justinas Zagurskas, Albert Voskunovič,s Paulius Osauskas, Gytis Vasylius, Vladimir Derendiajev, Lukas Sendžikas, Deividas Karpavičius, Deividas Reimaris, Edas Romanovas, Radvilas Bliukis, Ugnius Zenkovas.

Prancūzai įveikė brazilus

Antrame dienos susitikime varžėsi pajėgios Brazilijos ir Prancūzijos komandos. Atkakli ir intriguojanti ekipų akistata baigėsi prancūzų pergale 3:2 (1:1).

Turnyras Jonavoje dabar prasitęs pirmadienį. 17 valandą rungsis Ukrainos ir Brazilijos rinktinės, tuo tarpu 19.30 val. savo susitikimą pradės Lietuvos ir Prancūzijos futsal ekipos. Primename, kad pirmame šeštadienio mače lietuviai 2:5 nusileido Ukrainos komandai. Bilietus į pirmadienio rungtynes kviečiame įsigyti paspaudus čia.

Tuo tarpu antrame dienos susitikime atkakli kova užvirė nuo pirmų minučių, atakos vertėsi tiek į vienus, tiek ir į kitus vartus. Visgi pirmieji pasižymėjo Brazilijos futbolininkai, kuriems pavyko išsiveržti į priekį 1:0.

Prancūzai po praleisto įvarčio rankų nenuleido ir toliau kėlė pavojų varžovų vartams, kol galų gale jiems pavyko rezultatą išlyginti.

Pirmoje mačo dalyje komandos turėjo ne vieną gerą progą pasižymėti, tačiau rezultatas iki pertraukos nepakito ir ilsėtis ekipos išėjo rezultatui esant lygiam 1:1.

Antroje mačo pusėje aistros augo, emocijų kiekis didėjo, tačiau kamuolys nekrito nė į vienus vartus.

Galų gale sėkmė nusišypsojo prancūzams – po jų smūgio brazilų vartų sargas nesugavo kamuolio ir šis nuo virpsto įskriejo į Brazilijos ekipos vartus, taip leidžiant prancūzams išsiveržti į priekį.

Per likusį laiką Brazilijos rinktinė visais būdais bandė rezultatą išlyginti ir, pakeitę vartininką aikštės žaidėju, praleido trečią įvartį. Visgi rankų brazilai nenuleido ir, likus žaisti minutę ir dvidešimt sekundžių, deficitą sumažino (2:3). Tačiau laiko rezultatui išlyginti nebepakako ir pergalę iškovojo Prancūzijos rinktinė.

Likęs turnyro tvarkaraštis:

balandžio 15 d.

17:00 val. Ukraina – Brazilija

19:30 val. Prancūzija – Lietuva

balandžio 16 d.

17:00 val. Ukraina – Prancūzija

19:30 val. Lietuva – Brazilija