įLietuvos plaukimo rinktinės lyderiai į Jungtinių Arabų Emyratų miestą išvyko keliomis dienomis anksčiau norėdami adaptuotis prie vietos sąlygų ir susipažinti su baseinu.

29-erių metų V. Janušaitis, prieš dvi savaites Europos čempionate iškovojęs sidabro medalį, startuos kompleksinio plaukimo rungtyse, o aštuoneriais metais jaunesnis G. Titenis varžysis plaukimo krūtine distancijose.

Pasak G. Bartkaus, būtent pastarajam sportininkui, kuriam Olandijoje vykusiose žemyno pirmenybėse nė sykio nepavyko prasibrauti į finalą, teks atlaikyti didžiausią konkurenciją.

„Plaukimo krūtine rungtyse 20-25 dalyvių rezultatai „sutelpa“ į pusę sekundės. Be to, Giedrius niekada 25 m ilgio baseinuose savo pasiekimais nežavėjo. Atrodo, kad mūsų Lietuvėlėje tik tokiuose ir treniruojamės, bet Giedriaus plaukimas labiau tinka ilgesniam baseinui.

O Vytautas yra vienas iš nedaugelio, kuris gali plaukti vienodai stipriai abiejuose baseinuose“, – aiškino vienas LPF vadovų.

Pirmenybės Dubajuje vyks gruodžio 15-19 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją