„Dabar jau turiu kitą svajonę. Pasirinkau kitą kelią ir gerai įsivaizduoju save dirbant kitoje srityje“, – kalbėjo 2010 metais geriausiu šalies lenktynininku išrinktas sportininkas, dabar kremtantis teisės mokslus ir siekiantis tapti advokatu.

Kaišiadoryse 1990-aisiais gimęs K. Vasiliauskas jau nuo 8-erių metų pradėjo lankyti kartingo treniruotes, yra laimėjęs tris Lietuvos kartingo čempionatus.

2008-aiais jis dalyvavo „Formula Renault 2.0 Italia“ bei „Eurocup Formula Renault 2.0“, o 2009-aisaiais tapo po 25 metų atkurtos „Formulės-2“ lenktynininku, prieš tai sudalyvavęs „Formula Palmer Audi“ varžybose.

2009-aiais K. Vasiliauskas „Formulėje-2“ užėmė septintą bendrosios įskaitos vietą, kitąmet – ketvirtą. Per abu dalyvavimo šiose lenktynėse metus lietuvis laimėjo po vieną etapą.

2011-uosius lenktynininkas praleido be varžybų. Dėl finansinių priežasčių. Neatrado K. Vasiliauskas lėšų ir 2012-iesiems.

„Šiemet jau nededu į tai jokių pastangų ir nematau jokių perspektyvų“, – kalbėjo dabar jau buvęs lenktynininkas. Anot jo, tam, kad galėtų galvoti apie rimtą tolesnę karjerą reikėjo metams surasti apie 5 mln. litų.

„Noro tęsti karjerą buvo visą laiką. Daug laiko ieškoti lėšų buvo skirta buvo 2010 ir 2011 metais. Jau 2010-ais buvo kilę daug finansinių problemų. 2011 metais jau niekur nevažiavau, nors aktyviai ieškojome lėšų. Jų nepavyko rasti“, – pasakojo K. Vasiliauskas.