3 už Lietuvą“ kviečia visos Lietuvos miestų krepšinio mėgėjus kartu mesti iššūkį Lietuvos krepšinio legendoms. Manote, krepšinio aikštelėje Jums nėra lygių? Susikaukite su Arvydu Saboniu, Eurelijum Žukausku, Ramūnu Šiškausku ir kitomis krepšinio žvaigždėmis 3x3 krepšinio aikštelėje ir įrodykite, kad Lietuva – tikra krepšinio šalis.

Registruokite savo komandą!

TURO “3 už Lietuvą“ VARŽYBŲ NUOSTATAI

VARŽYBŲ DALYVIAI


1.1. Miestų (miestelių) ar rajonų turnyruose gali dalyvauti visi norintys – berniukai ir vyrai, mergaitės ir moterys (neskirstant į grupes pagal lytį). Komandos (4 asmenys) bendra amžiaus suma negali būti mažesnė nei 80 metų, jeigu komandoje trys asmenys-amžiaus suma ne mažiau kaip 60 metų.
1.2. Šiame turnyre negali  žaisti LKL, NKL ir užsienio profesionalių komandų žaidėjai, 2012–2013 m. sezone įtraukti į šių komandų paraiškas ir sužaidę nors vienas oficialias rungtynes.
1.3. Maksimalus komandų skaičius viename mieste – 16.
1.4. Komanda gali registruoti 4 žaidėjus. Rungtynes privalo pradėti po 3 abiejų komandų žaidėjus.
1.5. Varžybose dalyvaujanti komanda privalo turėti vienodą varžybų aprangą su numeriais. Organizatoriai pasilieka teisę šalinti komandą iš turnyro, jeigu dalyviai neturi (arba ne visi turi) tinkamą turnyrui aprangą.
1.6. Visi varžybų dalyviai registruodamiesi patvirtina, kad jie yra sveiki ir varžybose dalyvauti gali.
1.7. Registruojant dalyvius, pirmenybė teikiama to miesto (miestelio) ar rajono, kuriame vyksta varžybos, gyventojams.
1.8. Visi komandų dalyviai privalo turėti jų taptybę patvirtinantį dokumentą su nuotrauka
(Pasą arba asmens tapatybės kortelę).

1.9. Varžybų registracija nutraukiama likus dviem dienom iki atitinkamo turnyro mieste (miestelyje) ar rajone datos arba surinkus reikiamą komandų skaičių.
1.10. Kiekviena užsiregitravusi komanda turi sulaukti patvirtinimo apie jos registraciją iš organizatorių . Negavus patvirtinimo komanda neskaitoma užregistruota.
1.11. Organizatoriai pasilieka teisę didinti arba mažinti komandų skaičių.
1.12.  Ta pati komanda (visi jos dalyviai) gali dalyvauti tik viename mieste (miestelyje) ar rajone vykstančiose varžybose. Užsiregistravusi komanda gali pasirinkti kuriame mieste norėtų žaisti ir apie tai informuoti turnyro organizatorius.
1.13. Į finalo varžybas Kaune patekusi komanda gali pakeisti 1 žaidėją.

VARŽYBŲ VIETA, DATOS, LAIKAS IR  SISTEMA*


2.1.
Kėdainiai, Kėdainių Didžioji rinkos aikštė (rugpjūčio 4 d.)
Alytus, prie Alytaus sporto ir rekreacijos centras (rugpjūčio 7 d.)
Kaišiadorys, Kaišiadorių rajono savivaldybės aikštė (rugpjūčio 9 d.)
Panevėžys (rugpjūčio 11 d.)
Jonava (rugpjūčio 13 d.)
Nida (rugpjūčio 16 d.)
Šilutė (rugpjūčio 18 d.)
Jurbarkas (rugpjūčio 20 d.)
Radviliškis (rugpjūčio 22 d.)
Vilkaviškis (rugpjūčio 25 d.)
Trakai (rugpjūčio 27 d.)
Kaunas (finalas) (rugsėjo 1 d.)
* Miestų sąrašas negalutinis, jis gali keistis, atsižvelgiant į besiregistruojančiųjų aktyvumą.
2.2. Miestų (miestelio) ar rajono turnyro dalyvių registracijų bei varžybų pradžia bus skelbiama papildomai. Planuojama, kad registracijos vyksta nuo 12:00 iki 12:30.  Organizatoriai prieš kiekvienas miesto (miestelio) ar rajono  varžybas informuos, jeigu laikas keisis.
Varžybos prasideda 13:00,  mėgėjų varžybos vyks iki 17 val., nuo 17-18 val. konkursai ir kt. Varžybos Lietuvos legendos - miestelio nugalėtojai 18:00 val.
2.3. Varžybų sistema – vieno minuso arba mišri, priklausomai nuo užsiregistravusių komandų skaičiaus. Komandų eiliškumas turnyre nustatomas burtų keliu.
2.4. Miestų (miestelio) ar rajono mėgėjų turnyro komandai nugalėtojai suteikiama teisė žaisti su Lietuvos krepšinio legendų rinktine.
2.5. Visų miestų (miestelių) ar rajonų komandos, įveikusios Lietuvos krepšinio legendų komandą, patenka į finalo varžybas Kaune. Jei nė viena mėgėjų komanda nelaimės prieš Lietuvos krepšinio legendų komandą, finalo varžybose Kaune dalyvaus dvi  geriausiai sužaidusios mėgėjų komandos (pralaimėjusios mažiausiu taškų skirtumu Lietuvos krepšinio legendų komandai). Finalinių varžybų nugalėtoja iškovoja teisę vykti į Europos vyrų krepšinio čempionatą Slovėnijoje.

3. KOMANDŲ REGISTRACIJA


3.1. Komandų registracija vyksta naujienų portale DELFI, adresu http://sportas.delfi.lt/krepsinis/turas-per-lietuva-3-uz-lietuva-registruok-komanda.d?id=61826523
3.2. Jei varžybų dieną neatvyksta iš anksto užsiregistravusi komanda, organiztoriai turi teisę įtraukti naujas komandas.

4. VARŽYBŲ TAISYKLĖS

4.1. Varžybų taisykles žaidėjai gali gauti varžybų vietoje.
4.2. Visų varžybų metu žaidžiama tik su organizatorių kamuoliais.
4.3. Mėgėjų turnyro rungtynių trukmė – 10 min. (laikas nestabdomas).
4.4. Rungtynių su Lietuvos krepšinio legendomis trukmė –  7 min.
4.5. Teisė spręsti dėl nuostatuose neapibrėžtų punktų paliekama turo organizatoriui. Turą organizuoja integruotos komunikacijos bendrovė vipcommunications ir Lietuvos krepšinio federacija.  El. paštas pasiteirauti loreta@vipcommunications.lt.

„3 už Lietuvą“ atveš šventę į Jūsų miestą. Tikimės kartu su Jumis paversti ją nacionaline krepšinio rinktinės palaikymo švente. Prisiminkime pakilią nuotaiką ir mus visus apėmusią euforiją 2011-ųjų vasarą, kuomet visi buvome lyg viena komanda – šiais metais krepšininkams, žaisiantiems ne tarp savo namų sienų, mūsų palaikymo reikia dar labiau!

Sekite organizatorių informaciją.

Lietuvos vyrų krepšinio komandos palaikymo akciją organizuoja Lietuvos krepšinio federacija kartu su integruotos komunikacijos agentūra „vipcommunications“ (loreta@vipcommunications.lt).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)