„Klubas suteikė geriausias sąlygas tobulėti ir toliau judėti į priekį. „Union Olimpija“ treniruos geras treneris, Liubliana yra gražus miestas, o Slovėnija – krepšinio šalis, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ kalbėjo Gailius. – Taip pat galėsiu stebėti Europos čempionatą ir bent taip prisidėti prie lietuvių palaikymo (juokiasi)“.

Lietuvos žiniasklaidoje buvo pasirodę gandų, jog Gailių viliojo ir Kauno „Žalgirio“ klubas, tačiau pats žaidėjas patvirtino, jog šios kalbos buvo iš piršto laužtos.

Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) D. Gailiui kartu su „Neptūno“ klubu pavyko iškovoti istorinius Klaipėdai bronzos medalius, tuo tarpu pats krepšininkas per kiekvieną susitikimą vidutiniškai rinkdavo po 16,4 taško, atkovodavo po 5,3 atšokusio kamuolio bei atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

VTB Vieningosios lygos turnyre žaidėjo statistiniai rodikliai buvo panašūs - vidutiniškai 15,6 taško, 4,9 atkovoto kamuolio bei 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)