„Tai – savotiška Lietuvos plaukimo federacijos ir LRT televizijos kalėdinė dovana visiems Lietuvos plaukimo gerbėjams.

Tikimės, kad sėkmingi mūsų plaukikų, pirmiausia R. Meilutytės startai, dar labiau pakels šventinę nuotaiką“, – sakė Lietuvos plaukimo federacijos prezidentas Tomas Kučinskas.

Per Londono olimpiadą visame pasaulyje išgarsėjusi R. Meilutytė Stambule dalyvaus net penkiose rungtyse, o didžiausios viltys siejamos su 50 m ir 100 m plaukimais krūtine.

R. Meilutytė demonstruoja puikius rezultatus ir yra tarp šio sezono geriausių pasaulyje 50 m ir 100 m plaukimo krūtine reitinguose. Specialistų teigimu, yra didelė tikimybė, kad į pasaulio plaukimo elitą įsiveržusi 15-metė laimės medalius ir planetos čempionate.

Be R. Meilutytės, pasaulio Stambulo baseine plauks dar šeši Lietuvos sportininkai, o dėl medalių žada pakovoti ir kitas mūsų komandos lyderis Giedrius Titenis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)