„Tai puiki proga palypėti karjeros laipteliais. Taip pat atstovaudamas Kauno klubui galėsiu tobulėti kaip žaidėjas, todėl labai džiaugiuosi, kad esu Kaune. Žinau, kad „Žalgiriui“ atiduosiu visas jėgas“, - po pirmosios treniruotės sakė A. Čapinas.

Slovėnas teigė, kad be didesnių svarstymų priėmė „Žalgirio“ pasiūlymą.

„Prieš kelias dienas sutarėme, kad žaisiu Kaune. Žaidėjų perėjimo laikotarpis trumpas, todėl daug nemąsčiau. „Žalgiris“ rungtyniauja Eurolygoje, lietuviškas krepšinis mane visada žavėjo. Todėl nusprendžiau žaisti Kaune ir tikiu, kad čia rasiu savo vietą“, – kalbėjo „Žalgirio“ naujokas.

„Neabejoju, kad A. Čapinas bus labai naudingas mūsų komandai. Tiesa, įžaidėjui reikia laiko pritapti prie komandos, tačiau laiko mes neturime“, – teigė „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Ramūnas Butautas.

„Jau pirmoje treniruotėje matosi, kad A. Čapinas žaidžia protingą krepšinį. Manau, jis nesunkiai pritaps komandoje“, – pagyrų komandos naujokui negailėjo žalgirietis Martynas Pocius.

Su komandos draugais susipažinęs A. Čapinas iš karto po treniruotės oficialiai pasirašė 2,5 metų kontraktą su „Žalgirio“ klubu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją