Tragedijos, įvykusios pusę devintos ryto vietos laiku, aplinkybės tiriamos.

Th. Bourginas šiemet debiutavo Dakaro ralyje. Po šešių etapų bendrojoje įskaitoje jis užėmė 68-ą vietą.

Primename, kad trečiadienį netoli Peru ir Čilės pasienio susidūrus saugos ir taksi automobiliams du žmonės žuvo, o septyni buvo sužeisti.

Incidentas įvyko trečiadienio vakarą vietos laiku, teritorijoje, nuo pasienio nutolusioje 10 kilometrų. Vienas taksi automobilis su saugos automobiliu susidūrė kaktomuša, kitas taksi vairuotojas, bandydamas išvengti susidūrimo, apsivertė. Žuvo pirmojo taksi vairuotojas ir keleivis. Septyni nukentėjusieji nugabenti į ligoninę. Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Susidūrimas įvyko po penktojo Dakaro ralio etapo, kurio metu sportininkai važiavo iš Arequipos (Peru) į Aricą (Čilė).

Gyvybę per visą šių lenktynių istoriją iš viso yra praradę jau 60 žmonių, iš kurių 20 buvo žiūrovai.

Iš šių metų varžybų jau pasitraukė ir 45-erių metų lietuvis Gintautas Igaris. Karteniškis greičio ruože patyrė avariją, po kurios nebegalėjo tęsti kovos. Lietuvis iš trasos buvo malūnsparniu buvo nugabentas į ligoninę. Ten mūsų motociklininkui diagnozuotas delnakaulio lūžis. Nuo didesnių bėdų G. Igarį išgelbėjo šalmas.

Po penkių dienų G. Igaris su „Yamaha“ bendroje įskaitoje buvo 103-ias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)