"Labai džiaugiuosi, kad Utenos krepšinio gerbėjams galėjome padaryti puikią savaitgalio dovaną.

Mano nuomone, Darius yra vienas geriausių savo pozicijos žaidėjų ir gal net ne tik Lietuvoje. Susigrąžinti šį krepšininką buvo vienas svarbiausių tarpsezonio darbų ir labai džiugu, jog jis baigėsi sėkmingai", - teigė "Juventus" ekipos prezidentas Žydrūnas Urbonas.

Praėjusį sezoną D. Pakamanis rungtyniavo Ispanijos antros lygos Melijos "Mellila" komandoje.

Gynėjas per rungtynes rinko po 5,7 taško, atkovojo po 1,5 kamuolio bei atliko po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

2009-2010 metų sezone atstovaujant "Juventus" ekipai D. Pakamanio statistika buvo kur kas geresnė: 13,9 taško, 4,6 atkovoto ir 1,7 perimto kamuolio bei 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Oficialios "Juventus" ekipos svetainės internete lankytojai gynėją išrinko geriausiu to sezono klubo krepšininku.

"Malonu grįžti į jau pažįstamą komandą, savą miestą. Malonu, kai tavęs laukia sirgaliai, kurie Utenoje yra fantastiški. Kol kas nelabai noriu kalbėti apie patį žaidimą, viską pamatysime sezono metu. Tik dar kartą pasakysiu, jog į Uteną grįžti tikrai labai malonu", - emocingai apie savo buvusią ir būsimą komandą kalbėjo D. Pakamanis.

Gynėjas prie sezonui besirengiančios "Juventus" ekipos prisijungs sekmadienį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją