Praėjusį sezoną Eurolygoje D. Lavrinovičius pelnydavo po 8 taškus, atkovodavo po 4,4 kamuolio, atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo. Turkijos pirmenybėse puolėjas iš Lietuvos pelnydavo po 9,5 taško, atkovodavo po 5,5 kamuolio, atlikdavo po 1,3 perdavimo.

„Tai mums labai naudingas žaidėjas, sugebantis žaisti dviejose pozicijoje - sunkaus krašto ir vidurio puolėjo. (...) Mums kildavo problemų kovojant su galingais puolėjais, mokančiais žaisti nugarą į krepšį. Aišku, pasirašę sutartį su Nenadu Krstičiumi, mes tikimės, kad šioje srityje viskas bus gerai. Bet sudėtyje visada gerai turėti atsarginį variantą traumos ar ligos atveju. Todėl mes ieškojome krepšininko, kuris kvalifikuotai galėtų padėti dviejose pozicijose. Aš džiaugiuosi, kad D. Lavrinovičius pasirašė su CSKA sutartį“, - sakė maskviečių treneris J. Kazlauskas.

„Esu labai patenkintas, kad atsidūriau aukštai vertiname klube, turinčiame seną istoriją ir gilias tradicijas. Stengsiuosi atiduoti visas savo jėgas ir pabandysiu įrodyti, kad galiu padėti komandai. Noriu įrodyti, kad esu vertas CSKA komandos. Žinoma, man malonu, kad klubą treniruoja mano kraštietis J. Kazlauskas, o žaisiu drauge su R. Šiškausku. Gerai žinau puikų CSKA klubo organizacijos lygį, todėl jokių dvejonių dėl pasirinkimo nebuvo“, - kalbėjo D. Lavrinovičius.

Per savo karjerą D. Lavrinovičius yra žaidęs Alytaus „Alytos“ (1996-2003), Kauno „Žalgirio“ (2003-2006), Kazanės „Uniks“ (2008-2008, Maskvos „Dinamo“ (2008-2009), Madrido „Real“ (2009-2010) ir Stambulo „Fenerbahce Ulker“ klubuose.

Jis triskart Lietuvos (2003-2005) čempionas, Turkijos lygos nugalėtojas (2011), Europos čempionato (2007) bronzos medalininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)