"Vaidas - jaunas, perspektyvus, tačiau LKL patirties jau turintis krepšininkas. Net neabejojame, kad jis labai sustiprins mūsų komandos priekinę liniją, kurioje iki šios turėjome šiokių tokių problemų", - kalbėdamas apie naujoką teigė "Juventus" klubo prezidentas Žydrūnas Urbonas.

Šį sezoną V.Čepukaitis pradėjo Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionate rungtyniaujančiame Kauno "Žalgirio-Sabonio mokyklos" klube ir buvo vienas geriausių ne tik savo ekipos, bet ir viso čempionato žaidėjų.

NKL pirmenybėse vidurio puolėjas pelnydavo po 14,5 taško (64 proc. dvitaškių), atkovojo po 10,7 kamuolio, blokavo po 1,4 varžovo metimo ir rinko beveik po 20 naudingumo balų.

Krepšininkas buvo pripažintas naudingiausiu spalio mėnesio NKL pirmenybių krepšininku.

V. Čepukaitis nebus naujokas ir LKL čempionate. Aukštaūgis praėjusį sezoną atstovavo Kauno "Aisčių" ekipai ir aukščiausioje šalies lygoje rinko po 11 taškų, atkovojo po 7,1 kamuolio bei blokavo po 1,2 varžovo metimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją