Prieš atvykdamas į „Asteras Tripolis“ ekipą A. Rimkevičius trumpai dalyvavo Lenkijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujančio Gdansko „Lechia“ klubo peržiūroje, tačiau neišbuvęs net ir savaitės išvyko.

Šį sezoną puolėjas A lygoje atstovaudamas „Vėtros“ ekipai buvo pelnęs jau aštuonis įvarčius ir vienu metu pirmavo rezultatyviausių pirmenybių žaidėjų sąraše.

Šiais metais A. Rimkevičius taip pat pirmą kartą buvo pakviestas į nacionalinę Lietuvos futbolo komandą ir jau antro susitikimo metu, rungtynėse su Estijos futbolininkais, pelnė savo pirmą įvartį rinktinėje.

Drauge su A. Rimkevičiumi „Asteras Tripolis“ ekipos peržiūroje dalyvavo ir dar vienas Lietuvos nacionalinės rinktinės žaidėjas Irmantas Zelmikas.

Trisdešimtmetis gynėjas drauge su A. Rimkevičium praėjo medicininę apžiūrą, tačiau klubo sprendimas pasirašyti sutartį su šiuo žaidėju ar ne, bus žinomas trečiadienį.

Šaltinis
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją