„Jis gerai pasirodė peržiūroje ir sužaidė geras rungtynes su Norvegija Lietuvos rinktinės sudėtyje. T. Labukas gali rungtyniauti tiek vienas atakose, tiek kartu su kitu puolėju. Yra stiprus ir gerai saugo kamuolį“, – ekipos svetainėje internete cituojamas komandos strategas Rune Skarsfjordas.

Jeigu „Brann“ liks patenkinti, sezono pabaigoje kontraktas su T. Labuku gali būti pratęstas. „Kalbėjome ir apie tai“, – sakė R. Skarsfjordas.

27-erių metų futbolininkas nuo 2009-ų metų rungtyniavo Lenkijos elitinės lygos Gdynės „Arka“ komandoje, kuriai per 56 mačus pelnė 10 įvarčių.

Per savo karjerą jis taip pat atstovavo Klaipėdos „Atlantui“, Maskvos „Dinamo“ dubleriams (Rusija), „Vyzas Megaron“ (Graikija), Vilniaus „Žalgiriui“, Galačio „Otelul“ (Rumunija) ir Baku „Inter“ (Azerbaidžanas) ekipoms.

Lietuvos rinktinėje T. Labukas sužaidė 12 mačų.

„Brann“ kubas praėjusiais metais šalies pirmenybėse finišavo 10-tas, o šį sezoną po 15 rungtynių turi 26 taškus ir tarp 16 komandų užima 3-ą vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją