„Peržiūroje jau buvau vasarą ir palikau neblogą įspūdį treneriams, bei klubo vadovams, todėl atvykęs čia iš karto pasirašiau kontraktą su klubu. Kol kas dar nesitreniravau, kadangi nebuvo sutvarkyti visi perėjimo dokumentai iki galo, tačiau šiandien galiu pasakyti, kad nuo dabar esu KV „Turnhout“ komandos narys“, – kalbėjo žaidėjas.

„Šis klubas žaidžia Belgijos antrajame pagal pajėgumą divizione, komandos tikslas auginti talentingus žaidėjus ir išlikti šioje lygoje. Su komanda teko bendrauti tik vasarą, per treniruočių stovyklą, komanda yra jauna, draugiška. Klubo vadovai malonūs. Kitą savaitę turėčiau prisijungti prie komandos. Beje, KV „Turnhout“ komandos savininkas turi dar vieną klubą kuris žaidžia aukščiausioje lygoje - „Lierse“ SK.

Pirmiausiai noriu komandai padėti išlikti šiame divizione, bei parodyti viską ką moku geriausiai. O paskui bus matyti ar esu vertas žaisti ir aukščiausioje lygoje“, – teigė M. Kuklys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją