„Esu nustebęs, maniau, kad šį apdovanojimą gauna tik vietiniai žaidėjai, be to, mėnuo nebuvo labai geras man asmeniškai“, - teigė lietuvis.

Situacija "Hearts" klube pasikeitė į gerą pusę. Galbūt iš pradžių buvo kiek sunkiau, nes ekipa buvo susiskaldžiusi į grupeles, o vietiniai žaidėjai ne kaip žiūrėjo į naujokus iš Lietuvos. Dabar viskas kitaip - esame viena didelė ir laiminga šeima“.

M. Žaliūkas taip pat labai gyrė komandos trenerį Jimą Jefferiesą.

„Komandai jau visus metus vadovauja tas pats strategas, o tai yra labai gerai. Taip pat jaučiame malonumą treniruodamiesi, o tai yra be galo svarbu.

Pasikeitė ir Vladimiro Romanovo požiūris - anksčiau jis daugiau pats valdė komandą, daugiau bendravo su klubo žmonėmis, ypač treneriais. Dabar daugiau atsakomybės turi Jimas ir tai pasiteisino“, - sakė 27 metų vidurio gynėjas iš Lietuvos.

Žaidėjas taip pat apgailestavo, jog nepasirodė Baltijos taurės turnyre ir išreiškė norą grįžti į Lietuvos rinktinę.

„Tai buvo mano atostogos, kurių turiu tik 6 savaites“, - aiškino M. Žaliūkas. - Nežinau, kaip reikalai klostysis toliau. Turime draugišką mačą prieš rungtynes su ispanais ir tikrai labai noriu atstovauti Lietuvai. Tai būtų puikus iššūkis man“.