- Mariau, liksite „Valencia“ klube, grįšite į „Sampdoria“ ar galbūt yra trečias variantas - naujas klubas?

- Nežinau, kaip susiklostys mano likimas, bet atrodo, kad „Valencia“ komandoje turbūt neliksiu. Žiemą buvo pratęsta sutartis su gynėju Jaremy Mathieu, kuris kviečiams į Prancūzijos rinktinę. Situacija man nepalanki. Bet to, norėdamas pasilikti žaidėją, klubas tam ieško kelių. O aš kol kas nematau jokio entuziazmo.

- Treneris Unai Emery, matyt sprendžia, ar jus norėtų matyti savo komandoje?

- Jo balsas pagrindinis. Bet esu profesionalas ir žaisiu ten, kur privalėsiu.

- Nežaidėte keliose paskutinėse rungtynėse ir Lietuvoje pasklido kalbų, kad patyrėte traumą.

- Ne, traumos neturėjau. Aš gerbiu kiekvieną trenerio sprendimą, o kodėl jis manęs neleido į aikštę, reikia paklausti jo, nes man jis nieko nepaaiškino.

- Galime prognozuoti ir trečią variantą: perėjimą į naują klubą?

- Iki gegužės 30 d. „Valencia“ turi pirmenybę mane išpirkti. Kiti klubai laukia, kaip nuspręs Valensijos ekipa. Kalbos gal virsti tik vėju, todėl kol nieko konkrečiai nežinau, nieko ir nesakau.

- Kaip vertinate savo žaidimą „Valencia“ komandoje? Šis sezonas, matyt, buvo vienas geriausių?

- Vienas geriausių mano karjeroje. Iš pradžių atvykus į naują komandą buvo nelengva, tačiau po to įsižaidžiau ir esu labai patenkintas. Paskutinės rungtynės, kai manęs nelaido į aikštę, - trenerio pasirinkimas.

- Atostogos bus po atrankos rungtynių su Lichtenšteinu (birželio 3 d. - DELFI)?

- Grįšiu į Valensiją pasiimti šeimos ir važiuosime ilsėtis namo į Italiją.

- Jei vėl tektų žaist „Sampdoria“ komandoje, kuri šiemet iškrito iš Italijos elito, ar tai būtų stiptus smūgis?

- Tai būtų nemalonu. Iškovojęs trečią vietą Ispanijos čempionate ir galimybę žaisti Čempionų lygoje, žinoma, jausčiau nusivylimą. Bet, jei „Sampdoria“ komanda planuotų solidžią ateitį ir perspektyvas, jausčiausi visiškai kitaip.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją