„Susitikimo metu nutarta, kad federacija ir klubai bendromis jėgomis kovos prieš korupciją futbole. O REO klubas kaip dalyvavo, taip ir dalyvaus A lygoje“, – DELFI patikino R. Sabas.

Penktadienį REO vadovai savo skundus išsakė LFF prezidentui Juliui Kvedarui bei Lietuvos futbolo teisėjų asociacijos (LFTA) prezidentui Jonui Bragai, susitikime dalyvavo ir A lygos klubų valdybos vadovė Vilma Venslovaitienė.

Sostinės komandos nepasitenkinimą sukėlė šio sezono čempionato startas. REO atstovų įsitikinimu, vilniečiai buvo dusyk neteisingai nuskriausti teisėjų, skyrusių abejotinus 11 m baudinius į REO vartus rungtynių su Alytaus „Dainava“ (2:3) ir Panevėžio „Ekranu“ (0:1) pabaigose.

„Vyko ramus, dalykinis pokalbis, kurio metu jauna ir ambicinga komanda išsakė savo pretenzijas. Mes viską apsvarstėme, kai kur bandėme save pateisinti, kai kurias klaidas pripažinome. Juk nesame neklystantys šventuoliai, todėl sureaguosime, ir ateityje tokio pokalbio galbūt nebeprireiks. Ar teisėjai susilauks nuobaudų? Apie tai visiškai nekalbėjome“, – pasakojo J. Braga.

REO rungtynėms su „Ekranu“ teisėjavo klaipėdietis Saulius Atmanavičius, mačui su „Dainava“ – kaunietis Saulius Dirda.

Primename, kad apie neva svarstomą galimybę trauktis iš A lygos ketvirtadienį buvo prabilęs vienas REO steigėjų Saulius Žentelis.