Tiesa, patys „Widzew“ ekipos atstovai susitarė laukti klubo vadovybės reakcijos ir situacijos žurnalistams kol kas nekomentuoti. Nekalbus buvo ir geriausiu praėjusių metų Lietuvos futbolininku išrinktas puolėjas D. Šernas.

„Dabar apie tai nieko negaliu pasakyti – galbūt vėliau“, – DELFI teigė 26-erių „Widzew“ snaiperis.

DELFI žiniomis, pinigų nesulaukia tiek „Widzew“ žaidėjai iš Lenkijos, tiek legionieriai.

Finansinė krizė, į kurią po Naujųjų metų pateko Lodzės klubas, D. Šernui turėtų būti ypač apmaudi: sausio pabaigoje „Widzew“ klubas atsisakė sukirsti rankomis su Anglijos „Premier“ lygos „Blackpool“ komanda, už puolėją iš Lietuvos pasiūliusia beveik 1 mln. eurų kompensaciją.

Septynis kartus šiame „Ekstraklasa“ pirmenybių sezone pasižymėjusio D. Šerno kontraktas su „Widzew“ galioja iki 2012 metų vasaros.

27-erių saugas M. Panka praėjusių metų pabaigoje pratęsė sutartį su Lenkijos ekipa iki 2013-2014 metų sezono pabaigos. „Widzew“ klubas Lenkijos čempionate šiuo metu užima 13-ą vietą (30 taškų) tarp 16-os komandų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją