„Steel Azin“ ekipa po pirmo Irano futbolo čempionato rato 18-os komandų turnyre žengia paskutinė. Praėjusį sezoną komanda baigė penktoje turnyro lentelės vietoje.

E. Majus per savo karjerą dar atstovavo Sankt Peterburgo „Zenit“ (Rusija), Vilniaus „Vėtros“ ir Dunajska Stredos „DAC 1904” (Slovakija) komandoms.

M.Savėnas Kazachstano klubo peržiūroje

Lietuvos nacionalinės rinktinės saugas Mantas Savėnas gali keltis į Kazachstaną. Nors lietuvis vis dar priklauso rusų Novosibirsko „Sibir“ ekipai, tačiau yra įtrauktas į parduodamų žaidėjų sąrašą ir šiuo metu dalyvauja kazachų Kostanajaus „Tobol“ ekipos peržiūroje.

Praėjusį sezoną „Sibir“ ekipos pagrindinėje sudėtyje lietuvis sužaidė vos vieną susitikimą, tačiau sėkmingai rungtyniaudamas dublerių čempionate tapo rezultatyviausiu dublerių čempionato žaidėju.

K.Gnedojus bando įsitvirtinti Čekijos klube

Vilniaus „Žalgirio“ ekipoje praėjusį sezoną rungtyniavęs gynėjas Kazimieras Gnedojus bando įsitvirtinti Čekijos Brno miesto „Zbrojovka“ ekipoje.

24-erių metų gynėjas šeštadienį jau atstovavo „Zbrojovka“ komandai žiemos lygos rungtynėse su „Dubnica“ komanda. „Zbrojovka“ susitikimą laimėjo rezultatu 3:1 (0:1), o lietuvis aikštėje pasirodęs iškart po pertraukos, žaidė iki rungtynių pabaigos.

„Zbrojovka“ ekipa yra Čekijos lygos autsaiderė ir po pirmo rato turnyro lentelėje yra priešpaskutinė - penkiolikta.

K. Gnedojus praėjusį sezoną „Žalgirio“ sudėtyje A lygoje sužaidė 17 rungtynių, per kurias pelnė vieną įvartį. Anksčiau lietuvis savo legionieriaus karjerą pradėjo Estijoje, kuomet sezoną atstovavo Silamajės „Kalev“ komandai.

Ukrainos ekipos peržiūroje - du lietuviai

Į Lugansko „Zaria“ (Ukraina) ekipos peržiūrą atvyko du Lietuvos jaunimo rinktinės žaidėjai Tadas Eliošius ir Artūras Žulpa.

T. Eliošius į šios komandos peržiūrą buvo atvykęs dar gruodžio mėnesį, kuomet su komanda treniravosi kelias savaites. Šįkart abu dvidešimtmečiai su komanda skris į treniruočių stovyklą Turkijoje, kur praleis dvi savaites.

T. Eliošius ir A. Žulpa drauge pradėjo rungtyniauti Vilniaus FC „Vilniaus“ klube, vėliau kartu persikėlė į kitą sostinės komandą „Vėtrą“ ir galiausiai praėjusią vasarą drauge atvyko rungtyniauti į Pakruojo „Kruoją“.

Šaltinis
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją