Tryliktą kartą surengto turnyro nugalėtojais tapo vilniečiai „Gelžbo“, antroji vieta atiteko jungtinei jonaviškių ir vilniečių komandai „F.A.K. Partizankė“, o bronzą pirmą kartą savo komandos istorijoje iškovojo iš metalo muzikos muzikantų ir jų draugų sudaryta „Oldskūl Junaited“, po atkaklios kovos įveikusi savo principinius varžovus iš Vilniaus „FC Independiante“.

Pirmą kartą Kūtvėlų futbolo turnyras buvo surengtas dar 2000-aisiais metais, keliems metalo muzikos ir sporto mėgėjams atsitiktinai atradus jaukią pievelę šalia Merkio. Po kelerių metų turnyras įsibėgėjo, ir dabar kiekvieną kartą į kasmetinę ilgaplaukių futbolo fiestą susirenka po 14-16 komandų iš įvairių Lietuvos regionų: Vilniaus, Varėnos, Druskininkų, Šiaulių, Jonavos, Anykščių, Jurbarko. Pastaruosius kelerius metus turnyre dalyvauja ir svečiai iš Latvijos „Latvijos brutalistai“.

Viena pagrindinių turnyro taisyklių – komandoje turi būti nors vienas ilgaplaukis, ir šiemet jų buvo gausu kiekvienoje ekipoje.

Nors aikštelėje aistrų ir emocijų netrūksta, tačiau raudonų kortelių dar niekam neteko parodyti: turnyre dalyvaujančios komandos sąžiningai laikosi nerašyto etiško žaidimo kodekso. Turnyro organizatoriai taip pat didžiulį dėmesį skiria švariai aplinkai, tad pasibaigus turnyrui kruopščiai surenkamos ir išvežamos visos šiukšlės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)