Jo žodžiais, praėjusį sekmadienį vykusiose paskutinio A lygos turo rungtynėse, kurias rezultatu 2:0 laimėjęs „Ekranas“ pelnė čempiono titulą, „Kruoja“ kovėsi taip, kaip sugebėjo.

Tuo tarpu žiniasklaidoje paskelbta, esą po akistatos komandos rūbinėje apsilankę „Kruojos“ vadovai apkaltino keturis futbolininkus siekus specialiai pralaimėti „Ekranui“ mainais už 30 tūkst. litų.

„Jeigu nors vienas žaidėjas patvirtins, kad per paskutinius penkerius metus aš apskritai nors kartą esu buvęs komandos rūbinėje, statau visiems bačką alaus. Baikite juokus. Aš tikiu, kad kiekvienas turi dirbti savo darbą. Manau, žaidėjai eis į teismą dėl tokios informacijos paskelbimo“, – pyko „Kruojos“ prezidentas.

Skandalingą informaciją neigė ir „Ekrano“ prezidentas Aušrys Labinas.

„Nei su „Kruojos“ žaidėjais, nei su vadovybe niekas iš mūsų klubo netgi puse lūpų nebuvo kalbėjęs ir negalėjo“, – tvirtino Aukštaitijos sostinės klubo vadovas.

Primename, kad pergalę prieš „Kruoją“ šventęs „Ekranas“ galutinėje A lygos įskaitoje surinko 88 taškus ir vienu aplenkė artimiausią persekiotoją sostinės VMFD „Žalgirį“. Šalies čempionu „Ekranas“ tapo aštuntą kartą klubo istorijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)