Stadione – išskirtinis dėmesys vejai

Prieš kiekvienas Lietuvos futbolininkų rungtynes Kaune dėmesys krypsta į S. Dariaus ir S. Girėno stadioną.

Šį kartą stadiono vadovai jokių ypatingų reikalavimų nesulaukė, o didžiausias dėmesys skiriamas aikštės kokybei.

„Antradienį nupjovėme žolę, suvolavome. Taip pat patręšime ir rankiniu būdu „užlopysime“. Nerimą kelia orai – sinoptikai žada, kad bus lietaus, o tai vejai nėra gerai“, – DELFI sakė Algirdas Rasakevičius, laikinai einantis stadiono direktoriaus pareigas.

Trečiadienį aikštės kokybė buvo pakankamai gera. Ketvirtadienį tiek Lietuvos, tiek Škotijos rinktinės S. Dariaus ir S. Girėno stadione surengs treniruotes. Jei sinoptikų prognozės pasitvirtins ir lis lietus – po treniruotės labiau nukentės veja.

„Iškart po treniruočių kibsime į darbą ir tvarkysime aikštę. Penktadienio rytą aikštę apžiūrės komisaras, todėl iki to laiko veja bus sutvarkyta ir nupjauta“, - sako A. Rasakevičius.

Šiuo metu šalia aikštės statomos VIP ložės, o tribūnose pluša valytojai.

Keli tribūnų sektoriai rezervuoti škotų sirgaliams, kurių laukiama apie 3 tūkst.

Namuose sieks laimėti

Lietuvos futbolininkai Marijampolėje jau nuo savaitės pradžios pradėjo pasiruošimą artėjančiam startui Europos čempionato atrankos varžybose.

Nors tikslai konkrečioms rungtynėms nekeliami, Lietuvos futbolo federacijos vadovai (LFF) laukia pergalės.

„Rinktinės trenerio Raimondo Žutauto programoje numatyta, kad šiame atrankos cikle bus siekiama iškovoti 13-14 taškų bei užimti mažiausiai antrą vietą grupė. Todėl žaidžiant namuose reikia iškovoti 3 taškus“, - DELFI sakė Liutauras Varanavičius, LFF prezidentas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją