JAV šiuo metu esantis E. Jankauskas ketvirtadienį teigė, jog jo ateitis turėtų paaiškėti per savaitę.

„Dar nekalbėkime apie tai, nes pokalbis gali būti bereikalingas“, - paklaustas, kokios priežastys paskatino vėl išsitraukti futbolo batelius iš spintos, sakė tituluočiausias šalies futbolininkas.

Praėjusį rudenį E. Jankauskas apie žaidimą profesionaliose komandose jau kalbėjo būtuoju laiku – spalį lietuvis nesulaukė savo paskutinio sezono Foksboro „New England Revolution” (JAV) ekipoje pabaigos, dėl traumų nutraukęs kontraktą abipusiu sutarimu.

2008 metais, po sezono Rygos „Skonto” (Latvija) klube, penkiskart geriausiu Lietuvos futbolininku išrinktas snaiperis taip pat buvo pasiryžęs atsisveikinti su didžiuoju sportu, tačiau po pusmečio persigalvojo.

Pastaruoju metu trenerio karjeros anapus Atlanto siekęs E. Jankauskas prieš du mėnesius DELFI tvirtino ateities planus siejantis su darbu futbolo specialisto amplua.

„Kartais būna liūdna, bet gyvenimas juda į priekį. Visi, kas žaidžia futbolą, žino, kad ateis diena, kuomet reikės išeiti“, - tuomet apie sprendimą baigti karjerą tvirtai kalbėjo E. Jankauskas.

Todėl šiemet į Rusijos pirmos lygos čempionatą sugrįšiančio Voronežo klubo paskelbta žinia, jog E. Jankauskas jau artimiausioje treniruočių stovykloje prisijungs prie naujos komandos, daugeliui buvo netikėta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją