Pirmadienį tiesioginės TV laidos metu Argentinos futbolo legenda pareiškė darbą rinktinėje pratęsiąs tik tuo atveju, jeigu pavyks išsaugoti visus asistentus. Be to, D. Maradona į savo padėjėjų štabą taip pat norėjo pasikviesti buvusį žinomą žaidėją 48-erių Oscarą Ruggeri. Anot Argentinos žiniasklaidos, jo kandidatūra taip pat netenkina J. Grondonos.

Jis siūlė D. Maradonai pratęsti sutartį, tačiau pasirinkti naujus asistentus.

D. Maradona argentiniečių strategu tapo 2008 metais. Prieš keletą savaičių Pietų Afrikos Respublikoje pasibaigusiame pasaulio čempionate Argentinos rinktinė žaidė užtikrintai iki ketvirtfinalio, kuriame net 0:4 pralaimėjo vokiečiams.

Leidinio „Ole“ teigimu, realiausiais pretendentais į Argentinos nacionalinės komandos stratego postą laikomi buvęs „Boca Juniors“, „Roma“ ir Madrido „Atletico“ vairininkas Carlosas Bianchi bei jaunimo rinktinės treneris Sergio Batista.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją