Straipsnyje apie pralaimėtą antrąjį pasaulio čempionato mačą "Le Figaro" taip pat pažymėjo "skausmą stebint sukeliantį bevaisį komandos puolimą".

R. Domenecho ekipa, kurios sudėtyje yra tokios puolimo žvaigždės kaip Franckas Ribery, Nicolas Anelka ir kiti, per dvejas rungtynes dar nepelnė nei vieno įvarčio ir turi tikėtis stebuklo, jei dar nori patekti į aštuntfinalį.

"Gėdingas pralaimėjimas Meksikai ir praktiškai iškritimas iš pasaulio čempionato", - konstatuoja "Liberation". Dienraštis skaičiuoja, ko rinktinei reikia paskutiniame ture bei pripažįsta, kad tikėtis pergalės prieš Pietų Afriką tinkamu rezultatu bei palankios Urugvajaus - Meksikos dvikovos baigties nėra labai tikėtina.

Legendinis Prancūzijos futbolininkas Zinedine'as Zidane'as po mačo vėl nepagailėjo kritikos R. Domenechui.

Ypatingai Z. Zidane'ą papiktino R. Domenecho sprendimas pasodinti ant atsarginių suolelio kūrybingą saugą Yoanną Gourcuffą: "Nesutinku su šiuo trenerio sprendimu. Esu nusivylęs, nes prancūzai nė karto nesmūgiavo į vartus, o to turėjome tikėtis mažų mažiausiai. Prancūzija nežaidė gerai, bet varžovas buvo galingas. Meksika buvo daug stipresnė, ypač fiziškai."

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją