Antrajame kėlinyje N. Anelka aikštėje nepasirodė, o meksikiečiai įmušė du įvarčius ir praktiškai eliminavo prancūzus iš tolesnės kovos.

Žiniasklaidos duomenimis, N. Anelka išsiųstas namo. To pareikalavo Prancūzijos futbolo federacijos viceprezidentas Christianas Teinturier.

"Jeigu N. Anelka iš tikrųjų vartojo tuos žodžius, kuriuos aš girdėjau, tuomet jam tikrai ne vieta pasaulio čempionate. Jis turi būti nedelsiant išsiųstas namo arba atsiprašyti, – piktinosi Ch. Teinturier. – Jis negali vilkėti Prancūzijos rinktinės marškinėlių, tai nenormalu, taip elgtis negalima.“

Prancūzijos futbolininkai po lygiųjų su Urugvajumi ir nesėkmės su Meksika turi tik teorinius šansus iškopti į atkrintamąsias varžybas.

Viso čempionato metu prancūzus persekioja gandai apie komandos mikroklimato problemas, o rinktinės žaidimą žiniasklaida išvadino "griuvėsių krūvos" pasirodymu.

Pasaulio vicečempionų strategą pastaruoju metu kritikuoja beveik visi šalies futbolo autoritetai: nuo Zinedine'o Zidane'o, sakiusio, kad jis nesugeba sulipdyti komandos, iki Erico Cantona, pareiškusio, kad R. Domenechas yra prasčiausias rinktinės treneris nuo karaliaus Liudviko XVI laikų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją