„Gal vienas ar du žaidėjai yra nepatenkinti, tačiau daugumą viskas tenkina, – BBC cituoja F. Capello žodžius. – Vienas žaidėjas nėra svarbus palyginus su kitais. Svarbi yra komanda. Todėl aš jokių problemų čia nematau“.

„Mes vis dar esame čia, kad žaistume pasaulio čempionate, o ne atostogautume. Jeigu kažkas nori su manimi pasikalbėti, aš galiu kalbėtis. Visada sakau žaidėjams, kad jie gali su manimi kalbėtis, tačiau vakar to niekas nepadarė“, – F. Capello neigė J. Terry pažadą žurnalistams sekmadienį išsiaškinti santykius su treneriu.

Anglai trečiadienį žais išlikimo rungtynes su Slovėnija. C grupės kovoje dėl patekimo į kitą etapą Anglijos rinktinei yra būtina pergalė. F. Capello neabejoja, kad jo auklėtiniams pozityvus rezultatas yra pasiekiamas.

„Po šių rungtynių nebebus jokių šansų skaičiavimų ar panašiai. Mes turime laimėti. Kol kas rezultatų nebuvo, tačiau aš ir nemačiau reikalingos dvasios aikštėje visas 90 minučių. Ta dvasia būdavo 5-6 minutes. Tikiuosi, kad dvasia, kurią mes rodėme atrankoje į pasaulio čempionatą, aikštėje vėl bus kitose rungtynėse“, – vylėsi treneris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją