Po paskutinio arbitro švilpuko, futbolininkui paliekant aikštę, TV operatorius nedideliu atstumu bandė sekti jam iš paskos. Tai sukėlė C. Ronaldo įsiūtį – portugalas rankų mostais liepė pasitraukti, vėliau spjovė operatoriaus link, žiūrėdamas tiesiai į kamerą. Šis vaizdas buvo transliuojamas visame pasaulyje.

Nors panašu, kad C. Ronaldo supyko ant operatoriaus, tačiau žiūrovams galėjo viskas pasirodyti kitaip, mat spjūvis buvo adresuotas tiesiai į jų televizorius. Daugybė aistruolių visame pasaulyje gali likti nusivylę savo dievuku, kuriam šis čempionatas tikrai nebuvo geriausias karjeroje, rašo soccernet.com.

Po rungtynių jis nedalijo interviu žurnalistams, o paklaustas apie Portugalijos eliminaciją iš turnyro, liepė „kalbėtis su treneriu Carlosu Queirozu“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją