„Niekam nekalbėti“, – tokius italų trenerio žodžius dienraščiui „The Daily Mirror“ atskleidė šaltinis, artimas anglų rinktinei.

Devynių futbolininkų grupė vėlų penktadienio vakarą prie alaus diskutavo, kodėl treneriui nesvarbi jų nuomonė. „Revoliucionieriai“ nepatenkinti stratego vadovavimo komandai stiliumi ir griežta tvarka Anglijos rinktinės bazėje netoli Rustenburgo, kurią jie vadina „režimu“. Žaidėjai skundžiasi ir tuo, kad treneris starto sudėtį paskelbia vos likus 2 val. iki rungtynių pradžios.

Su anglų žiniasklaida kalbėjęs Johnas Terry informavo, kad be jo „maištininkų“ grupę taip pat sudaro: Frankas Lampardas, Wayne‘as Rooney, Aaronas Lennonas, Davidas Jamesas, Peteris Crouchas, Glenas Johnsonas, Jamie Carragheris ir Stevenas Gerrardas.

Žaidėjai tikisi sulaukti trenerio F. Capello kompromisų, tačiau J. Terry nuogąstauja, kad paaiškėjus apie alternatyvų futbolininkų „antikrizinį“ susirinkimą, komandoje gali įvykti skilimas.

„Turėsime dar vieną susirinkimą su treneriu (...) Žaidėjai gali pasakyti, kaip jie jaučiasi, o jei mūsų žodžiai trenerį nuliūdins, aš ketinu jam tiesiog rėžti į akis: „Žinote, ką? Aš čia esu tam, kad su Anglija laimėčiau“, - teigė J. Terry, manantis, kad buvo teisinga paviešinti atmosferą rinktinės viduje.

Trečiadienį anglų laukia žūtbūtinis mūšis su Slovėnija, kurį jie privalo laimėti, jeigu nori patekti į aštuntfinalį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją