„Tai tiesa, kamuolys iš tikrųjų palietė mano ranką ir petį. Tačiau tai buvo netyčia. Įmušiau vieną iš puikiausių įvarčių savo karjeroje“, – kalbėjo L. Fabiano.

Įvartis puikiausiu tikrai nepasirodė varžovų komandos vyriausiajam treneriui Svenui Goranui Erikssonui. „Jis turėjo būti neįskaitytas. Tas antrasis įvartis viską pakeitė. Be abejo, ten buvo žaidimas ranka. Ir net ne vieną kartą, o dusyk“, – piktinosi Dramblio Kaulo Kranto vienuolikės vairininkas.

Priekaištų arbitrams turėjo ir Brazilijos rinktinės strategas Dunga. Jis negalėjo suprasti, kodėl iš aikštės buvo pašalintas saugas Kaka.

„Tai buvo visiškai neteisingas sprendimas. Rungtynės buvo labai sudėtingos, labai daug fizinio kontakto. Buvo daug pražangų, o mes, kurie mylime futbolą ir norime gražaus žaidimo, visada prašome, kad gražus žaidimas būtų kontroliuojamas. Tad, kai arbitrai leidžia tam tikras pražangas arba už tam tikrus epizodus nieko nenubaudžia, tai nėra teisinga. Šiandien taip ir buvo“, – pasakojo Dunga.

„Prasižengta prieš Kaka ir jis pats baudžiamas, gavo kortelę. Taip išeina, kad korteles gauna tie, prieš kuriuos prasižengiama, o kaltininkams parodoma, jog jie gali taip elgtis. Ką gi, sveikinu varžovų žaidėją“, – sarkastiškai kalbėjo Brazilijos komandos treneris.

Pats Kaka nesivėlė į ilgesnius svarstymus ir savo pasirodymą komentavo trumpai: „Rungtynės buvo sunkios, priešininkai žaidė grubiai. Mane grubiai atakavo bent du ar tris kartus“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją