Kol kas spėdamas vokiečių futbolininkų rezultatus planetos pirmenybėse Paulis nė karto nesuklydo prieš visas penkerias iki šiol žaistas rungtynes, sulaukdamas dėmesio ir kitose šalyse, o Vokietijoje dėl jo spėlionių kilo didelis ažiotažas. Antradienį Paulio pasirinkimą tiesiogiai transliavo nacionalinis TV kanalas, praneša naujienų agentūra AFP.

Atėjus aštuonkojo pietų metui, jam tradiciškai buvo pateiktos dvi identiškos urnos su vienodu maistu. Ant vienos urnos akvariumo darbuotojai priklijavo Vokietijos vėliavą, ant kitos – Ispanijos. Šįkart Paulis pasirinko „ispaniškus“ pietus, taip esą pranašaudamas šios šalies futbolininkų sėkmę.

Diena anksčiau šios „psichozės“ požymiai pasireiškė ir Ispanijos portaluose, kuriuose pasklido suklastotos nuotraukos, skelbiančios tą patį Paulio pasirinkimą – ispanus.

Tiesa, aštuonkojis orakulas praeityje yra klydęs. 2008 metų Europos čempionate jis atspėjo 80 proc. rezultatų, suklydęs vieneriose rungtynėse. Tas mačas buvo finalas, kuriame vokiečiai 0:1 nusileido būtent ispanams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją