Lazdeika vieno populiariausių Lenkijos sporto naujienų portalų buvo pastatytas į vieną gretą su tokiais sporto korifėjais, kaip aštuonkojis Paulis, kurio spėjimai pasaulio dėmesį prikaustė 2008 m. vykusio Europos futbolo čempionato metu.

„Lazdeika – tai vaivorykštinis krabas, kuris spėjo Lietuvos rinktinės rungtynių baigtį pernykščiame „Eurobasket“. Jam sekėsi puikiai, nors turnyro metu jis patyrė rimtą traumą ir neteko vienos iš keturių dešiniųjų kojų. Tai jam nesukliudė atspėti aštuonerių iš eilės lietuvių rungtynių laimėtoją, įskaitant pralaimėjimą ispanams grupėje ir prancūzams – antrajame etape“, - Lazdeikos pasiekimus vardija sport.pl.

Žinoma, lenkai nepamiršo ir pirmosios, tiek Lazdeikai, tiek visai Lietuvai širdį kiaurai pervėrusios DELFI orakulo klaidos – nelemtųjų ketvirtfinalio rungtynių su Makedonijos rinktine. Beje, sport.pl taip pat nekvestionuoja Lazdeikos tautybės ir laiko jį grynakrauju lietuviu.

„Ir atėjo katastrofa. Lazdeika, kaip ir visa Lietuva, laukė savo tautiečių pergalės ketvirtfinalio rungtynėse su Makedonija, o lietuviai pralaimėjo dviem taškais. Palūžęs po nesėkmės, krabas nutarė atsisakyti rungtynių dėl penktosios vietos prognozavimo (lietuviai laimėjo abejas) ir grįžo tik finalui. Tačiau, vis dar priblokštas nesėkmės, nepataikė dar sykį – statė už prancūzus, kuriuos trylikos taškų skirtumu sumušė ispanai“, - Lazdeikos karjeros vingius nupasakoja sport.pl.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)