A. Narbekovas gyrė pusfinalio laimėtojus. Juolab, kad bent jau iš italų tokių pasiekimų nesitikėjo.

„Abi komandos, kurios išėjo į finalą to ir nusipelnė. Tiesa - italai nustebino. Ir pasiekimu, ir tuo, kad žaidžia daug atakuodami. Jie visada minimalistai būdavo - stengdavosi vieną įmušti ir laimėti. Ispanų finale tikrai buvo galima tikėtis. Juk ne veltui jie šiuo metu yra ir Europos ir pasaulio čempionai“

Šiuo metu A. Narbekovas niekur nedirba. Jau pusmetį. Žiemą praleidęs treniruodamas Klaipėdos „Atlanto“ komandą, legendinis futbolininkas, pavasarį bandė teikti kandidatūrą tapti Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentu. Tačiau pavėlavo vieną dieną.

„Pasiūlymų lyg ir turiu. Šiuo metu ir laukiu, kaip išsispręs reikalai. Todėl nenoriu iš anksto nieko pasakoti“, - kalbėjo A. Narbekovas apie savo tolesnius planus.

Jis teprisipažino, kad sieja savo ateitį su trenerio karjera užsienyje.

Skirtingai nei A. Narbekovas, televizijos laidų vedėjas Vytaras Radzevičius ne tik serga už Europos pirmenybėse žaidžiančias komandas, bet ir lažinasi, kas laimės. Ir nebūtinai iš pinigų. V. Radzevičius šiuo metu gali ramiau atsipūsti. Du Mario Balotelli įvarčiai į Vokietijos rinktinės vartus išgelbėjo V. Radzevičių nuo nemalonios prievolės.

Laimėjau lažybas. Kaip ir sakiau prieš kelis mėnesius ginče su kai kuriais prelegentais - vokiečiai tikrai netaps UEFA EURO-2012 čempionais. Jei būčiau pralaimėjęs lažybas, man būtų reikėję prabėgus savaitei po finalo užlipti ant Gedimino paminklo pakylos Vilniuje ir pabučiuoti kunigaikščio žirgo s..... Likau be bučinių...“, - rašo populiarus TV vedėjas savo „Facebook“ sienoje.

Ką turės atlikti pralaimėję ginčą V. Radzevičiaus draugai iš trečioje Lietuvos lygoje žaidžiančios Vilniaus „Prelegentų“ komandos, po to, kai vokiečius eliminavo italai, laimėtojas nepraneša.