Į „Kauno dienos“ redakciją atėjęs S. Meilutis, jo mama Aldona Meilutienė ir gyvenimo draugė Rasa Švenčionienė kalbėjo apie paskutinį lašą, perpildžiusį kantrybės taurę.

Juo tapo G. Martinonio pasisakymai apie olimpinės čempionės šeimą, britą trenerį J. Ruddą, ir samprotavimai apie tai, kad didžioji dalis 200 tūkst. litų britui skirtos premijos priklauso jam, treneriui, mokiusiam plaukti R. Meilutytę Šilainių baseine, - rašo „Kauno diena“.

Negarbingu elgesiu su buvusia auklėtine R. Meilutyte apkaltintas plaukimo treneris G. Martinonis teigia visada rūpinęsis mergaitės gerove ir buvęs jai labai artimas.

Jis mano, kad dėl šios priežasties ir galėjo sulaukti šmeižto strėlių. G. Martinonis teigia negalintis suprasti, kodėl buvusios auklėtinės tėvas S. Meilutis apie jį pasakoja, anot jo, nebūtus dalykus.

„Bet skaudžiausia, kad tėvas man net ačiū nepasakė, net rankos nepaspaudė. O aš jį kažkada turėjau įtikinėti, įkalbinėti leisti Rūtai plaukti“, - „Kauno dienai“ sakė treneris G. Martinonis. - Tai aš ją įkalbėjau išvažiuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2073)