Po treniruočių stovyklos Palangoje komanda ketvirtadienį poilsiavo, o penktadienį vėl kibo į darbą. Penktadienį Kauno „Žalgirio“ treniruočių salėje krepšininkai jau dirbo su kamuoliais.

Aikštėje buvo ir prie komandos prisijungę Antanas Kavaliauskas, Simas Jasaitis ir Renaldas Seibutis. Pastarasis treniravosi su specialia apsaugine veido kauke.

„Šiandien iš tiesų gerai padirbėjome. (...). Matosi, kad energijos ir noro yra daug“, - po treniruotės teigė K. Kemzūra.

K. Kemzūra pripažino, kad po olimpinio atrankos turnyro Venesueloje nemaža dalis ekipos narių pasigavo neaiškų virusą, tačiau jis kol kas pernelyg netrukdo komandai treniruotis.

Sekmadienį lietuviai išvykoje sužais priešpaskutines kontrolines rungtynes su Rusijos komanda. Tačiau K. Kemzūros žvilgsnis jau krypsta į Argentinos rinktinę.

„Po truputį ruošiamės sekmadienio rungtynėms su Rusija. Tai nebus kažkoks akcentas, bet vis tiek norisi pasiruošti. Toliau žiūrėsime savo taktiką ir po truputį pradėsime žiūrėti Argentinos žaidimą, komandą. Analizuosime. Žinau, kad jie sekmadienį žaidžia su amerikiečiais. Tikiuosi, kad gausime vaizdo įrašą ir pradėsime analizuoti ir ruoštis šioms rungtynėms“, - teigė K. Kemzūra.

Stratego teigimu, komandos žaidimo gairės jau yra aiškios, tačiau dar lieka ir nemažai taisytinų aspektų.

„Taktika sudėliota, tačiau kažkas veikia, kažkas nelabai, kažkas negerai su išsidėstymu, iš kai kurių derinių negauname tai, ko mes norime. Bandome surasti, pataisyti ir pritaikyti taip, kad gautume kuo daugiau naudos“, - kalbėjo treneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)