Kaip rašo BBC, R. Meilutytės klasės draugai buvo tiesiog euforijoje, kai lietuvė pirma pasiekė baseino kraštą ir tapo jauniausia olimpine čempione per paskutinius 40 metų.

Trenerio Jono Ruddo auklėtine didžiavosi ir Plimuto koledžo mokytojai, kuriems žodžių trūko panašiai kaip ir pačiai plaukikei iškart po finišo.

„Mes beveik visi verkiame. Tai bent pasiekimas! Kai tik ji atvyko į koledžą, buvo akivaizdu, kad ji - ne tik puiki atletė, bet ir moksleivė. Ji pasitiki savimi, o mes ja dabar dar labai didžiuojamės“, - sakė pavaduotoja Sarah Dunn.

„Tai neįtikėtina. Ji tikrai to nusipelnė. Tačiau aš vis tiek esu šokiruotas. Rūta prieš olimpiadą nebuvo favoritė, bet nuskynė auksą. Jos medalis taps įkvėpimu ir pavyzdžiu visiems mums!“, - džiūgavo jos klasės draugas Edas Hirstas.

BBC reportažą iš Plimuto koledžo ir R. Meilutytės bendramokslių džiaugsmą galite pažiūrėti ČIA

Beje, kitas Plimuto koledžo atstovas 18-metis britas Tomas Daley nardymo varžybose liko ketvirtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (314)