„Tai buvo rinktinės trenerio Berndo Haake iniciatyva ir rekomendacijos. Būtent jis suorganizavo peržiūrą Berlyno klube. Pats iki šiol nesu rungtyniavęs užsienyje, bet visada apie tai galvojau. Esu gerai pasiruošęs, nuvykau į Berlyną kelioms dienoms, panašu, kad „ECC Preussen“ ekipos treneriams tiko mano įgūdžiai, todėl iki šio sezono galo pasiūlė pasilikti.

„Energija“ vadovai palaiko šį mano žingsnį, pats noriu save išbandyti naujoje aplinkoje, todėl jau daviau teigiamą atsakymą. Komanda yra labai jauna, būsiu vienas vyresnių žaidėjų, bet tai negąsdina. Gailiausia šiuo metu išvykti iš Elektrėnų, kurie tapę kaip namai, palikti komandos draugus, sirgalius su kuriais tiek daug gero laiko leidžiame kartu“, - sakė V. Jagelavičius.

„ECC Preussen“ ekipa „Oberliga OST“ grupėje po dvylikos sužaistų rungtynių yra pasiekusi dvi pergales ir tenkinasi septinta vieta tarp devynių regiono klubų. Viso Oberliga čempionate dalyvauja dvidešimt septynios komandos, suskirstytos į tris divizionus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)