Po atkrintamųjų varžybų grupėse į antrą turnyro etapą pateko: Radionas Judinas (Latvija), Jana Shut (Baltarusija), Domas Mineikis (Lietuva) ir Robertas Kiričenka (Latvija).

Antrame turnyro etape užvirė nuožmios kovos dėl patekimo į finalą.
R. Judinas įveikė vienintelę turnyro dalyvę J. Shut 3:1, o kitoje poroje žaidęs D. Mineikis 3:2 palaužė Latvijos atstovą R. Kiričenką.

Mažajame finale dėl trečios vietos kovojo J. Shut ir R. Kirichenka. Pergalę šventė ir trečiąją vietą iškovojo dailiosios lyties atstovė.

Finale susitiko du perspektyvūs sportininkai iš Lietuvos ir Latvijos. Pasikartojo praėjusių metų finalas. Įspūdingoje finalinėje kovoje jaunasis R. Judinas (14 metų) parodė visą savo potencialą ir jau susitikimo pradžioje pirmavo 3:0. D. Mineikis nepasidavė be kovos ir netrukus išlygino rezultatą. Čempionas išaiškėjo paskutiniame freime mušant paskutinius kamuoliukus - laimėjo sportininkas iš Latvijos R. Judinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją