ndžio mėnesį interneto portale DELFI tinklinio entuziastai iš visos Lietuvos galėjo pildyti paraiškas ir bandyti įrodyti, kodėl būtent jų kieme turi atsirasti nauja paplūdimio tinklinio aikštelė.

Konkurso organizatoriai iš viso sulaukė apie 420 anketų. Specialiai sudaryta komisija išrinko 15 geriausių anketų, iš kurių tris laiminguosius išrinks didžiausio Lietuvoje interneto portalo DELFI lankytojai.

Dar septyni nugalėtojai iš likusių maždaug 400 anketų bus atrinkti projekto partnerių – Lietuvoje leidžiamų regioninių laikraščių redakcijų iš Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Alytaus, Tauragės, Marijampolės ir Utenos.

Paplūdimio tinklinio komplektus padovanos ir įrengs „Credit24“ atstovai. Paplūdimio tinklinio įrangos komplektą sudaro du specialūs stovai bei tinklas.

Jūsų balsai lems nugalėtojus – būkite aktyvūs ir palaikykite geriausius!

">

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)