Jie visi taip pat buvo nepralankiami ir komandinėje rungtyje, kur mažeikiškių duetui padėjo ir Darius Repšys su Aleksandru Stankevičiumi (vyrų komandą sudarė keturi dalyviai).

Asmeninės rungties finale M. Razma finale užtikrintai įveikė klubo „Smiginis LT“ atstovą Tomą Šakį. Šis pusfinalyje lemiamame 4:3 įveikė pernai metų reitingo lyderį Darių Labanauską (Kauno „Trajektorija“).

M. Razma pusfinalyje eliminavo kitą mažeikiškį Arūną Čiplį, šiuo esantį pirmoje Lietuvos smiginio reitingo vietoje.

Kovoje dėl trečios vietos D. Labauskas nugalėjo A. Čiplį.

R. Banaitienė finale žaidė su bendraklube Vyta Orloviene. Mažeikiškė Daiva Mišeikienė laimėjo trečią vietą, ketvirtoji liko Renata Vaikutienė iš Jonavos „Strėlės“.

Dvejetų finalas - mažeikietiškas: A. Čiplys ir J. Stekolnokovas susirėmė su tam pačiam klubui atstovavusiais latviais Aigaru Streliu ir M. Razma. T. Šakys, žaisdamas su bendraklubiu Ričardu Balčiūnu, laimėjo trečiąją vietą, o ketvirtoje paliko kauniečių D. Labanausko ir Arvydo Kvedaro duetą.

Moterų dvejetų finale žaidė jonaviškės. Antrąją vietą užėmė R. Vaikutienė su Vyta Orloviene (trečia vieta komandinėje rungtyje), trečios – mažeikiškės seserys D. Mišeikienė su Lina Baliutiene. Ketvirtą vietą užėmė kaunietės Arūnė Kvedarienė su Violeta Povilaitiene, kurios komandinėje rungtyje užėmė antrąją vietą.

Komandinės rungties finale mažeikiškiai A. Čiplys, J. Stekolnikovas, D. Repšys ir A. Stankevičius įveikė kauniečius D. Labanauską, A. Kvedarą, Andrių Sparauską ir Audrių Rūtę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją