„Kas galėjo geriau sektis? Galėjau geriau smūgiuoti iš dešinės pusės bei padavimai. Bet, kaip sakoma, visada puikiai žaisti neįmanoma ir kartais reikia laimėti demonstruojant tokį žaidimą, kaip šiandien“, – spaudos konferencijoje kalbėjo R. Berankis.

Geriausio Lietuvos tenisininko teigimu, airis nustebino galingais padavimais.

„J. McGee nustebino gerais padavimais – šiandien jis servavo „žiauriai“ galingai. Varžovas šiandien tikrai gerai žaidė, gerai pataikė, gerai puolė. Tačiau aš visada tikiuosi sunkios kovos – kartais susitikimai būna lengvesni, kartais sunkesni.

Šiandien tikrai nebuvo lengva. Buvo tik keletas legvų taškų, o ketvirtajame sete viskas labai greitai galėjo apsisukti. Tačiau šį kartą sėkmė buvo mūsų pusėje“, – teigė R. Berankis.

„R. Berankis šiandien žaidė puikiai – jis aukšto lygio tenisininkas“, – pagyrų lietuviui negailėjo J. McGee.

Dubline komandos rungtyniauja ant gana neįprastos dangos. R. Berankis pastarąjį kartą tokiomis sąlygomis žaidė prieš šešerius metus.

„Dar nespėjau priprasti prie dangos – kamuoliai atšoka tai vienaip, tai kitaip. Tačiau reikia prisiderinti ir sekmadienį galbūt seksis geriau“, - vylėsi R. Berankis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją