Taip vilniečiams ir sostinės svečiams buvo pristatytos Prezidentės globojamos 5-os pasaulio TAFISA sporto visiems žaidynės. Šią vasarą Šiauliuose vyksiančios žaidynės skirtos ne profesionaliems sportininkams, o mėgėjiškai sportuojantiems žmonėms iš viso pasaulio. Tokio pobūdžio renginys Lietuvoje vyksta pirmą kartą.

Sportinių žaidynių centru virtusioje Prezidentūroje šventės lankytojai specialiai įrengtuose „sporto kiemeliuose“ dalyvavo žaismingose mankštose, įvairiuose žaidimuose, varžybose ir šokiuose.

Lankytojai žaidė lietuvišką ritinį „ripką“, žaidė šachmatais, šaškėmis, kėgliais, rungtyniavo krepšinio aikštelėje ir išbandė dar daugelį kitų užsiėmimų. Šventės dalyviai taip pat turėjo progą apžiūrėti nuotraukų parodą su Lietuvos „auksinės“ jaunimo krepšinio rinktinės akimirkomis iš pasaulio čempionato.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją