2011 metų sezoną D. Neverauskas žaidė Pitsburgo „Pirates“ dukterinėje komandoje „GCL Pirates“.

Ši ekipa užėmė antrą vietą savo Rytų pogrupyje ir kaip geriausia tarp antroje pozicijų likusių ekipų pateko į pusfinalį, kur deja nusileido „GCL Marlins“ klubui.

Statistikos protokoluose D. Neverausko rezultatai buvo geri, o tai leidžia lietuviui tikėtis kitais metais žaisti aukštesnėje lygoje. JAV beisbolo profesionalų lygos (Major League Baseball, MLB) komandų sudaromuose įvertinimuose („Prospects“) D. Neverauskas yra trečioje vietoje tarp metikų, kurie yra iki 19 metų amžiaus.

Taip pat jaunasis lietuvis aukštai yra vertinamas ir patenka į kitus „Pirates“ žemesnių lygų dešimtukus.

Spaudos konferencijos dalyviai buvo supažindinti su beisbolo aikštyno Vilniuje detalaus plano baigiamaisiais darbais. Jau vos ne dešimtmetį trukęs detaliojo plano beisbolo aikštynui įrengti ruošimas, artėja prie pabaigos. Lapkričio 15-ą dieną vyks svarstymas su visuomene, kuris bus surengtas Vilniaus savivaldybės salėje. Jei jame neiškils nenumatytų dalykų, tai planą liks patvirtinti tik Vilniaus miesto Tarybai.

Apie tai papasakojo Lietuvos beisbolo asociacijos (LBA) preziudimo narys, beisbolo klubo (BK) „Vilnius“ pirmininkas Virmidas Neverauskas, kuris yra JAV žaidžiančio Dovydo tėvas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją