Ištreniruoti kūnai, puikios figūros, įspūdingos formos, grakštūs judesiai, nedaug slepianti apranga bei akį traukiančios šypsenos – viso to galėjai prisižiūrėti į valias ir paganyti akis į merginas iš visų kontinentų. Dailiosios lyties atstovės kerėjo ne tik savo varžybiniais pasiekimais, tačiau ir džiugino vyrų akis savo išoriniu grožiu.


Išskirtinis šio čempionato bruožas buvo ir tas, kad čia galėjai pamatyti kaip niekad daug tatuiruočių. Jei anksčiau tai būdavo išimtis ar kažkoks išskirtinumas, šįkart vienokį ar kitokį rašalinį odos paveiksliuką demonstravo ne viena ir ne dvi dešimtys moterų.

Sunku pasakyti, ar tokia mada jau pasiekė apogėjų, tačiau faktas akivaizdus – visokiausių kraštų moterys mielai samdo meistrus, kurie turėtų nupiešti norimą atvaizdą ant savo kūno.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją