Ištvėręs tris operacijas ir į didįjį sportą grįžęs R. Vyšniauskas džiaugiasi gerėjančia sveikata ir kylančiais rezultatais. Tituluočiausias šalies sunkiaatletis, šiemet Europos čempionate užėmęs 11-ąją vietą, ketina kovoti dėl vienintelio Lietuvai skirto kelialapio į Londono žaidynes.

„Svarbiausia, kad dabar viskas psichologiškai grįžo į savo vietas. Treniruojuosi 100 procentų, ruošiuosi ir tikiuosi, kad atėjus olimpinio kelialapio dalyboms būsiu geriausios formos“, - teigė R. Vyšniauskas.

Dabar R. Vyšniausko planuose – gegužę vyksiantis Lietuvos čempionatas ir tarptautinės sunkiosios atletikos varžybos uostamiestyje „Klaipėda Grand Prix“ birželį. Pastarosiose ir paaiškės, kuriam iš keturių atletų - R. Vyšniauskui, Mariui Mickevičiui, Donatui Anuškevičiui ar A. Didžbaliui - atiteks vienintelis Lietuvos sunkiosios atletikos rinktinės Turkijoje iškovotas olimpinis kelialapis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (313)