Su šokiais buvo pristatyti Lietuvos olimpiečiams sukurti paradiniai, sportiniai kostiumai ir kita apranga, skirta Londono olimpinėms žaidynėms.

Olimpinės rinktinės nario ženklai įteikti penkiakovininkei Laurai Asadauskaitei, lengvaatletei Austrai Skujytei, baidarininkui Jevgenijui Šuklinui, plaukikui Giedriui Titeniui, irkluotojui Mindaugui Griškoniui bei jų treneriams Jurijui Moskvičiovui, Jevgenijui Kliosovui, Aleksui Stanislovaičiui, Egidijui Gustui, Vasilijui Suchorukovui ir Žilvinui Ovsiukui.

Olimpiečius pasveikino ir sėkmės Londono žaidynėse palinkėjo Seimo narys Žilvinas Šilgalis, Kūno kultūros ir sporto departamento (KKSD) generalinio direktoriaus pavaduotojas Vytautas Vainys. L. Asadauskaitė sportininkų vardu pažadėjo, kad visi negailėdami jėgų kovos dėl medalių ir dėl aukštų vietų.

Apie Lietuvos olimpiečiams sukurtą aprangą gausiai susirinkusiems renginio dalyviams papasakojo AB „Audimas" atstovė Jurgita Būdienė. Aprangą pristatė vilniečių šokių grupė „Show makers academy", vadovaujama Šarūno Kirdeikio. Sportininkams pirmiems buvo įteikti nauji marškinėliai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją