Burtais patenkinti

„Viskas yra gerai. To ir tikėjomės“, – trumpai burtus įvertino Lietuvos rinktinės kapitonas Remigijus Balžekas.

„Man patinka žaisti pirmam. Žinai tikslų susitikimo laiką, todėl lengviau planuoti apšilimą. Su J. McGee esu rungtyniavęs prieš 5 metus. Per tą laiką daug kas pasikeitė, todėl dabar daug žinių apie būsimąjį varžovą neturiu“, – po burtų traukimo teigė R. Berankis.

„Esu žaidęs su C. Nilandu. Tuomet jam pralaimėjau po 3 setų kovos. Tai aukšto lygio žaidėjas, tačiau tikiuosi revanšo“, – kalbėjo L. Grigelis.

Susitikime su Anglijos rinktine Vilniuje (lietuviai laimėjo 3-2) R. Berankis rungtyniavo antras, tačiau burtų Lietuvos rinktinės tenisininkai nesureikšmino.

Pirmos dienos tikslas – du taškai

R. Balžekas teigė, kad pasirengimas varžyboms vyksta sklandžiai. Tačiau kapitonas pridūrė, kad jau atsiranda startinis jaudulys.

„Labai atsakingai ruošiamės varžyboms, po truputį atsiranda įtampa, startinis jaudulys. Tačiau tai yra normalu“, – kalbėjo R. Balžekas.

Nepaisant to, lietuviai varžybas pradeda nusiteikę ryžtingai.

„Tikslas po pirmosios dienos aiškus – du taškai“, – tvirtai kalbėjo R. Balžekas.

Numatyta, kad šeštadienį dvejetų susitikime Lietuvai atstovaus Dovydas Šakinis ir Laurynas Grigelis. Pagal reglamentą nustatyta, kad sudėtis gali būti keičiama, tačiau to daryti Lietuvos rinktinės vadovai neketina.

Deviso taurės turnyro susitikimo Airija – Lietuva burtai

Penktadienis:

R. Berankis – J. McGee

L. Grigelis – C. Nilandas

Šeštadienis:

D. Šakinis/L. Grigelis – B. King/J. Cluskey

Sekmadienis

C. Niland – R. Berankis

J. McGee – L. Grigelis.

Šio mačo nugalėtojai Europos–Afrikos zonos II diviziono lemiamame mače dėl teisės pereiti į I divizioną rugsėjo 17–19 dienomis susitiks su Slovėnijos - Bulgarijos poros laimėtoja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)